Politica de confidentialitate

Ultima actualizare 17 mai 2018

Politica de confidentialitate

Această politică împreună cu Termenii și condițiile noastre de utilizare a acestui website și cu orice alte documente pe care le menționăm în această politică sunt menite să vă informeze cu privire la datele personale despre dvs. pe care le colectăm, le folosim, le dezvăluim, împărtășim sau prelucrăm când utilizați acest site, produsele și serviciile noastre. Citiți cu atenție această politică pentru a înțelege practicile noastre privind modul în care vă protejăm datele cu caracter personal.

1. DESPRE NOI

UiPath SRL și UiPath Inc (colectiv "UiPath" sau "noi") sunt operatorii de date, ceea ce înseamnă că ele determină scopul și modul în care sunt prelucrate datele dvs.cu caracter personal, după cum urmează:

Dacă sunteți rezident in Americii de Nord, relația dvs. este cu UiPath Inc., care este operatorul cu privire la datele dvs. cu caracter personal, iar legile din Delaware și ale Statelor Unite se aplică. UiPath, Inc. este o entitate juridică infiintata potrivit legislației din Delaware, SUA, cu sediul social la adresa 3500 South DuPont Hwy, Dover, Delaware, SUA.

Dacă locuiți în afara Americii de Nord, relația dvs. este cu UiPath SRL, care este operatorul cu privire la datele dvs. cu caracter personal, și se aplică legislația din Romania și din Uniunea Europeană. UiPath SRL este o entitate juridică organizată și existentă în conformitate cu legile României, cu sediul social pe strada Vasile Alecsandri nr. 4, str. Daniel Constantin nr. 11, etajul 5, clădirea A, cartierul 1, București.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre UiPath, vă rugăm vizitați https://www.uipath.com/contact-us.

2. CE ÎNȚELEGEM PRIN DATE CU CARACTER PERSONAL?

Datele cu caracter personal sunt informațiile care pot fi utilizate pentru a vă identifica, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, numele de utilizator social media sau poziția dvs. în cadrul companiei. Aceasta înseamnă că atunci când utilizați produsele, serviciile și site-ul nostru, vom colecta anumite informații despre dvs. ("date cu caracter personal") direct (furnizate de dvs.) sau indirect (cum ar fi adresa IP).

De asemenea, colectăm informații și date agregate cu privire la caracteristicile, comportamentul utilizatorilor și informațiile privind navigarea pe site, care ne ajută să adaptăm serviciile noastre la nevoile utilizatorilor.

3. CE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRĂM ȘI DE CE?

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm, precum și scopurile și temeiul juridic al unei astfel de prelucrări vor diferi în funcție de relația dvs. cu UiPath:

Dacă sunteți utilizator al Academiei

  • Pentru a deveni utilizator al Academiei și pentru a vă gestiona contul, inclusiv primirea de informații despre cursuri, abonamente, certificări sau plăți, vă prelucrăm numele de utilizator, adresa de e-mail, numele și prenumele, limba, numărul de telefon, numele angajatorului pentru executarea contractului pe care l-ați semnat cu noi;
  • Pentru a raporta performanța dvs. în Academie angajatorului (numai dacă se aplică), vă vom prelucra numele de utilizator, adresa de e-mail, numele și prenumele, țara, angajatorul, performanța pentru executarea contractului pe care îl aveți cu noi;
  • Pentru a primi știri despre produsele, serviciile, evenimentele și promoțiile UiPath personalizate în funcție de interesul dvs., vă vom prelucra adresa de e-mail pe baza consimțământului dvs. expres;
  • Pentru a înțelege mai bine tendințele de navigare pe site-ul nostru, prelucrăm informații despre browser, informații despre dispozitiv, adresa IP și experiența de utilizator pe site-ul nostru (vezi secțiunea 4 din această politică dacă vrei să afli mai multe despre instrumentele analitice pe care le folosim), în scopul îndeplinirii interesului nostru legitim de a vă îmbunătăți experiență pe site-ul nostru și atunci când utilizați serviciile noastre.

Dacă sunteți utilizator UiPath Community Edition

  • Pentru a deveni utilizator UiPath Community Edition, prelucrăm numele dvs. de utilizator, adresa de e-mail, numele și prenumele, domeniul de expertiză, titlul functiei, angajatorul, industria în care lucrați, numele de utilizator Twitter și adresa URL a profilului LinkedIn pentru executarea contractului pe care l-ați încheiat cu noi;
  • Pentru a vă gestiona contul de Community, inclusiv pentru primirea de informații privind abonamentul dvs. sau diagnosticarea și rezolvarea problemelor cu contul dvs., prelucrăm numele dvs. de utilizator, adresa de e-mail, numele și prenumele, informații despre browser; angajator; numar de telefon; țară; industria în care lucrați, domeniul de expertiză, locația, numele de utilizator Twitter și adresa URL a profilului LinkedIn pentru efectuarea contractului cu noi;
  • Pentru a primi știri despre produsele, serviciile, evenimentele și promoțiile UiPath adaptate la interesele dvs., vă vom prelucra adresa de e-mail pe baza consimțământului dvs. expres;
  • Pentru a înțelege mai bine tendințele de navigare pe site-ul nostru, prelucrăm informații cu privire la browser, adresa IP și experiența de utilizare a site-ului (consultați secțiunea 4 din această politică pentru mai multe informații despre instrumentele analitice pe care le folosim) în scopul interesului nostru legitim de a vă îmbunătăți experiență pe site-ul nostru și atunci când utilizați serviciile noastre.

Dacă sunteți utilizator Trial

  • Pentru a deveni un Utilizator Trial și pentru a primi informații despre abonamentul dvs., precum și pentru furnizarea de asistență tehnică legată de contul dvs., prelucrăm numele dvs. de utilizator, adresa de e-mail, numele și prenumele, domeniul de expertiză, angajator, industria în care lucrați, numele de utilizator Twitter și adresa URL a profilului LinkedIn precum și numărul de telefon pentru executarea contractului pe care l-ați încheiat cu noi.
  • Pentru a primi știri despre produsele, serviciile, evenimentele și promoțiile UiPath adaptate interesului dvs., vă vom prelucra e-mailurile pe baza consimțământului dvs. expres;
  • Pentru a înțelege mai bine navigarea pe site-ul nostru, prelucrăm informații referitoare la browser, informațiile pe care le folosim, adresa IP și experiența de utilizare a site-ului (consultați secțiunea 4 din această politică pentru mai multe detalii despre instrumentele analitice pe care le folosim) pe baza interesului nostru legitim de a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și atunci când utilizați serviciile noastre.

Dacă sunteți utilizator al forumului Community

  • Pentru a deveni un Utilizator al forumului, prelucrăm numele de utilizator, emailul, numele si prenumele, angajatorul, industria, numele de utilizator Twitter si URL-ul profilului LinkedIn si numarul de telefon pentru executarea contractului cu noi;
  • Pentru a gestiona contul de Forum, inclusiv trimiterea de informații privind abonamentul dvs. și pentru furnizarea asistenței tehnice pentru contul dvs., prelucrăm numele dvs. de utilizator, adresa de e-mail, numele și prenumele, informațiile din browser; angajator; numar de telefon; țară; industria, domeniul de expertiză, locația, numele de utilizator Twitter și adresa URL a profilului LinkedIn pentru executarea contractului cu noi;
  • Pentru a primi știri despre produsele, serviciile, evenimentele și promoțiile UiPath adaptate interesului dvs., vă vom prelucra adresa de e-mail pe baza consimțământului dvs. expres;
  • Pentru a înțelege mai bine navigarea pe site-ul nostru, prelucrăm informații referitoare la browser, adresa IP și experiența utilizatorului pe site (consultați secțiunea 4 din această politică pentru mai multe detalii privind instrumentele analitice pe care le folosim) în scopul interesului nostru legitim de a vă îmbunătăți experiență pe site-ul nostru și atunci când utilizați serviciile noastre.

Dacă sunteți vizitator pe site

  • Pentru a înțelege mai bine navigarea pe site-ul nostru, prelucrăm informații cu privire la browser, informațiile despre dispozitiv, adresa IP și experiența utilizatorului pe site (consultați secțiunea 4 din această politică pentru mai multe detalii despre instrumentele analitice pe care le folosim în scopul interesului nostru legitim de a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și când utilizați serviciile noastre.
  • Pentru a primi știri despre produsele, serviciile, evenimentele și promoțiile UiPath adaptate interesului dvs., vă vom prelucra adresa de e-mail pe baza consimțământului dvs. expres;
  • Pentru a înțelege mai bine navigarea pe site-ul nostru, prelucrăm informații despre browser, despre dispozitivul utilizat, adresa IP și experiența utilizatorului pe site (vezi secțiunea 4 din această politică pentru mai multe detalii privind instrumentele analitice pe care le folosim), în scopul interesului nostru legitim de a îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru și când utilizați serviciile noastre.

Dacă ne contactați / vă abonați la buletinele de știri, evenimente, blog și alte știri și comunicări

  • Pentru a gestiona solicitările pe care le trimiteți către UiPath utilizând Formularele noastre de contact, vă prelucrăm numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, postul, domeniul de expertiză, angajatorul, industria în care lucrați, țara, numele de utilizator Twitter și adresa URL a profilului LinkedIn, în scopul de a răspunde la întrebarea dvs. de o maniera satisfăcătoare;
  • Pentru a primi știri despre produsele, serviciile, evenimentele și promoțiile UiPath adaptate interesului dvs., vă vom prelucra adresa de e-mail pe baza consimțământului dvs. expres;
  • Pentru a înțelege mai bine navigarea pe site-ul nostru, prelucrăm informații despre browser, despre dispozitivul utilizat, adresa IP și experiența utilizatorului pe site (vezi secțiunea 4 din această politică pentru mai multe detalii privind instrumentele analitice pe care le folosim), în scopul interesului nostru legitim de a îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru și când utilizați serviciile noastre.

Dacă sunteți un utilizator și ne contactați pentru suport tehnic

  • Pentru a gestiona cererea dvs. de suport tehnic referitoare la UiPath Studio, UiPath Robot sau UiPath Orchestrator, prelucrăm numele dvs., adresa de e-mail, țara și date privind dispozitivul utilizat pentru executarea contractului (Acordul de licențiere pentru utilizatorul final) pe care l-ați semnat cu noi;
  • Pentru a primi știri despre produsele, serviciile, evenimentele și promoțiile UiPath adaptate intereselor dvs., vă vom prelucra adresa de e-mail pe baza consimțământului dvs. expres;
  • Pentru a înțelege mai bine navigarea pe site-ul nostru, prelucrăm informații referitoare la browser, adresa IP și experiența de utilizator pe site (vezi secțiunea 4 din această politică pentrumai multe detalii despre instrumentele analitice pe care le folosim), în scopul interesului nostru legitim de a îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și experiența dvs. de utilizator atunci când utilizați serviciile noastre.

4. CE INSTRUMENTE PENTRU ANALIZĂ DE DATE UTILIZĂM?

Pentru a înțelege tendințele de navigare de pe site-ul nostru, folosim instrumente de analiză de la părți terțe care colectează informații pe care browserul le trimite când vizitează pagina noastră web. Iată instrumentele pe care le folosim și informații despre politicile lor de confidențialitate:

  • Hubspot utilizează informațiile colectate în conformitate cu Politica sa de confidențialitate, care conține, de asemenea, indicații privind modul de dezabonare.
  • Twitter Advertising utilizează informațiile colectate în conformitate cu Politica sa de confidențialitate, care include și informații despre cum să vă dezabonați.
  • DoubleClick Ad Exchange is a Google product. Its policy and contact information can be found here.
  • Google Tag Manager este un produs Google. Politica și informațiile de contact ale acestuia pot fi găsite aici.
  • Google Analytics tool este o soluție de analiză Google. Modul în care Google utilizează informațiile colectate poate fi găsit aici.
  • Utilizarea de către LinkedIn Analytics a informațiilor colectate poate fi găsită în Politica de confidențialitate.
  • Hotjar utilizează informațiile colectate în conformitate cu politica sa de confidențialitate, unde puteți găsi și informații pentru opt-out.
  • Cookies
    Când vizitați site-ul nostru web, folosim cookie-uri, fișiere mici stocate temporar sau plasate pe unitatea hard disk a dispozitivului dvs. pentru a permite unui server web să vă identifice dispozitivul și browserul pe care îl utilizați, astfel încât să vă recunoască când vizitați site-ul din nou. Modulele cookie pot de asemenea să stocheze preferințele sau alte informații despre dvs. Pentru mai multe informații, vizitați Politica de utilizare a Cookie-urilor.

5. CREĂM PROFILURI SAU UTILIZĂM PROCESE DECIZIONALE INDIVIDUALE AUTOMATIZATE?

Pentru a vă trimite informații despre produsele, evenimentele, știrile și activitățile noastre, personalizate în conformitate cu interesele dvs., construim profile individuale din datele personale pe care ni le-ați furnizat (cum ar fi numele, compania, titlul functiei, social media) sau din informații furnizate de partenerii noștri despre dvs. Noi facem acest lucru pentru a vă maximiza experiența în utilizare produselor noastre și pentru a vă pune la dispoziție oferte bazate pe preferințe. Întotdeauna ne bazăm pe consimțământul dvs. pentru activitățile noastre de marketing direct. Folosim, de asemenea, date cu caracter personal (cum ar fi date privind comportamentul online, date despre locație, titlul functiei) în scopuri statistice, pentru a ne ajuta să îmbunătățim modul în care promovăm produsele noastre. Vă puteți opune oricând scriind la privacy@uipath.com.

De asemenea, folosim procese decizionale automatizate pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților potențiali, cum ar fi să vă punem în contact cu una dintre echipele noastre dedicate, pe baza locației dvs., a functiei, a activității online și a intereselor.

Nu folosim profilarea sau procese decizionale automate cu privire la copii.

6. CU CINE ÎMPĂRTĂȘIM DATE?

În scopurile descrise în această politică, folosim serviciile unor parteneri contractuali, în special furnizori de servicii digitale. Acești furnizori prelucrează categorii specifice de date cu caracter personal în numele nostru pentru a ne ajuta să organizăm evenimente, să gestionăm informațiile și contractele clienților, să stocăm datele, să analizăm și să organizăm datele.

Cu fiecare dintre acești furnizori avem contracte care asigură faptul că datele dvs. personale sunt protejate și că prelucrarea datelor cu caracter personal este limitată la minimul necesar pentru furnizarea serviciilor contractate. Ne asigurăm că furnizorii noștri nu prelucrează datele dvs. în alte scopuri decât cele pentru care am convenit.

Facem toate eforturile pentru a ne asigura că toate entitățile cu care lucrăm stochează datele dvs. cu caracter personal în locații sigure și că pun în aplicare măsuri de securitate corespunzătoare.

Unii dintre partenerii noștri contractuali sunt, de asemenea, operatori de date, cum ar fi Google LLC care desfășoară activități de prelucrare în nume propriu în timp ce se utilizează serviciile și produsele lor, printre care se numără tehnologiile de publicitate online, motorul de căutare, cloud computing. Consultați Politica de confidențialitate Google pentru mai multe informații.

Unii dintre furnizorii de servicii sunt terțe părți care nu au intenția de a prelucra datele cu caracter personal, dar pot avea acces la acestea în urma îndeplinirii sarcinilor sau a interacțiunii cu noi, cum ar fi entitățile care asigură suport tehnic sau auditorii financiari.

De asemenea, putem furniza date cu caracter personal unor terțe părți în următoarele situații:

  • autorităților publice, auditorilor sau instituțiilor competente să efectueze inspecții la UiPath și care ne pot cere să furnizăm informații, în scopul îndeplinirii obligațiilor legale pe care le avem. Astfel de autorități sau instituții publice pot fi autorități relevante pentru protecția datelor sau pentru protecția consumatorilor;
  • ca să respectăm o obligație legală, să protejăm drepturile și activele UiPath sau ale altor entități sau persoane sau instantelor judecatoresti;
  • achizitorilor terți, dacă activitatea UiPath va fi supusă unei proceduri de reorganizare sau achiziție, iar datele dvs. personale vor face parte din tranzacție.

De asemenea, pentru scopurile de prelucrare descrise mai sus, vă putem împărtăși datele cu caracter personal cu companiile din grupul UiPath care desfășoară activități în Statele Unite ale Americii, India, Japonia, Germania, Franța, Marea Britanie, Olanda, Emiratele Arabe Unite, Singapore, Coreea de Sud, Spania, Suedia, China, companii care acționează sub instrucțiunile UiPath. Pentru mai multe informații despre grupul UiPath, vă rugăm să vizitați www.uipath.com.

7. CUI ÎI TRANSFERĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL?

Pentru îndeplinirea scopurilor prezentate în această politică, datele dvs. cu caracter personal pot fi transferate în străinătate către state din Uniunea Europeană ("UE"), Spațiul Economic European ("SEE") sau în țări terțe.

Orice transfer efectuat de UiPath într-un stat membru UE sau SEE va respecta cerințele legale prevăzute de legislația europeană privind protecția datelor.

În ceea ce privește transferul către state care nu oferă o protecție adecvată pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, folosim clauze standard care să asigure un nivel înalt de protecție a datelor și mecanisme de certificare.

8. PENTRU CÂT TIMP STOCĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL?

Vom păstra datele dvs. cu caracter personal numai pentru perioada necesară atingerii scopurilor descrise în această politică și în conformitate cu obligațiile legale, obligațiile contractuale sau practicile în domeniu. Ne vom asigura că nu vom păstra date excesive sau irelevante, cum ar fi date care nu sunt actualizate. De asemenea, vom examina constant perioadele de timp pentru care sunt păstrate diferitele categorii de date pe care le prelucrăm.

După expirarea duratei de prelucrare și dacă UiPath nu mai are motive legale sau legitime pentru a prelucra datele dvs. cu caracter personal, datele vor fi șterse în conformitate cu procedurile interne, ceea ce ar putea implica arhivarea, anonimizarea sau distrugerea acestora.

9. PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL ALE COPIILOR?

Nu prelucrăm și nu intenționăm să prelucrăm datele cu caracter personal ale copiilor cu vârsta sub 16 ani. Dacă aflăm despre o astfel de prelucrare, o vom înceta imediat.

10. CUM PĂSTRĂM DATELE DVS. ÎN SIGURANȚĂ?

UiPath evaluează în permanență și actualizează măsurile interne de securitate pentru a asigura prelucrarea în siguranță a datelor cu caracter personal.

Ce se întâmplă dacă nu sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal? Dacă refuzați prelucrarea datelor dvs., în funcție de relația dvs. cu noi, s-ar putea să nu vă putem furniza produsele sau serviciile noastre, să vă trimitem știri, informații despre evenimentele noastre sau alte oferte și nu vom mai putea interacționa cu dvs.

11. CARE SUNT DREPTURILE DVS. CU PRIVIRE LA DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRĂM?

Când prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, este foarte important să știți că aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul de acces la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm despre dvs.: aveți dreptul să obțineți o confirmare dacă prelucrăm datele cu caracter personal sau nu și, dacă da, să aveți acces la categoriile de date cu caracter personal, la condițiile de prelucrare, la o copie a datelor, prin trimiterea unei cereri în această privință;
  • Dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal: aveți dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte sau incomplete pe care le avem despre dvs. sau de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care (i) datele nu mai sunt necesare pentru scopul lor inițial (și nu există un interes legitim sau o obligație legală), (ii) prelucrăm datele cu consimțământul dvs. și vă retrageți consimțământul și, prin urmare, nu mai există nici un motiv pentru prelucrare, (iii) obiectați și nu avem motive imperative pentru continuarea prelucrării, (iv) datele au fost prelucrate ilegal, (v) este necesară ștergerea datelor pentru respectarea legislației UE sau a legislației românești, sau (vi) datele au fost colectate de la copii;
  • Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării: aveți dreptul să solicitați restricționarea prelucrării în cazurile în care: (i) considerați că datele personale prelucrate sunt inexacte, pentru o perioadă care ne permite să verificăm corectitudinea datelor cu caracter personal; (ii) prelucrarea este ilegală, însă nu doriți să ștergem datele dvs. cu caracter personal, ci să restricționăm utilizarea datelor; (iii) în cazul în care nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru scopurile pe care le-am descris în această politică, dar solicitați datele pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unei acțiuni legale sau (iv) dacă v-ați opus prelucrării în așteptarea verificării dacă interesele noastre legitime prevalează;
  • Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrare, atunci când prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs., fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate până la momentul retragerii consimțământului;
  • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor din motive legate de situația dvs. particulară, atunci când prelucrarea se bazează pe un interes legitim sau prelucrarea datelor se face în scopuri de marketing direct, inclusiv pentru profilare;
  • Dreptul de a nu face obiectul unui proces decisional automatizat, inclusiv profilare, care are efecte juridice sau vă afectează semnificativ de o manieră similară.
  • Dreptul la portabilitatea datelor, adică dreptul de a primi datele dvs. personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, comun și care poate fi citit prin mijloace automate și dreptul de a transfera aceste date unui alt operator, dacă prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe executarea unui contract și se realizează prin utilizarea mijloacelor automate;
  • Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea pentru Protecția Datelor (ANSPDCP) și dreptul de a vă adresa instanțelor competente.

Puteți să vă exercitați drepturile în orice moment.

Pentru orice întrebări privind drepturile dvs., vă rugăm să ne scrieți la privacy@uipath.com. De asemenea, în cazul în care doriți să vă retrageți consimțământul acordat în scopuri de marketing direct, aveți posibilitatea să utilizați opțiunea de dezabonare oferită în fiecare comunicare de marketing.

12. MODIFICĂRI ALE ACESTEI POLITICI DE CONFIDENȚAIALITATE

Această politică de confidențialitate poate fi modificată și actualizată de noi din când în când, în funcție de necesitate. Vă vom notifica orice modificare materială sau substanțială a acestei Politici de confidențialitate și ne vom asigura că notificarea este făcută astfel încât să ajungă la cunoștința dvs.

13. CUM PUTEȚI SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU SCOPURI DE CONFIDENȚIALITATE?

Puteți adresa orice întrebare referitoare la acest document la adresa: privacy@uipath.com.